Golden Catch Inquisitor Monster Edition INS-792H 2.36m 14-56

"Inquisitor Monster Edition" serijoje yra daug galingų ir itin galingų spiningų. Inquisitor Monster Editioi skirti ypač didelėms žuvims gaudyti dideliais arba labai dideliais masalais. Kiekvienas modelis pasižymi specifinėmis savybėmis, kurios maksimaliai pagerina jų funkcijas gaudant žuvis. Spiningai pagaminti iš aukštos kokybės "Mitsubishi" 40T anglies pluošto,  ir aprūpinti aukštos kokybės " Weibo" furnitūra. Žiedai su SiC keramika, kuri užtikrina minimalią trintį ir prailgina meškerės ir valo tarnavimo laiką.
Inquisitor Monster Edition INS-792H ir Inquisitor Monster Edition INS-802XH spiningų ilgiai yra 2,36 m ir 2,44 m, o metimo svoriai - 14-56 g ir 18-70 g.  tinka žvejybai dideliais silikoniniais masalais- bigbaitais tiek gaudant s4kliuje, tiek ir pelaginiam spiningavimui.

Be reklamos

Inquisitor Monster yra ukrainiečių prekės ženklo Golen Catch viena iš top 2024 metų naujienų. Galingų kotų lydekoms, bet ne kastinginių rasti galima, bet dauguma jų nei šiokie nei tokie su begale trūkumų. Išsitrinkti tikrai nėra paprasta ir lig šiol nebuvo kažkokio užtikrinto varianto, kurį drąsu siūlyti pirmu numeriu ir būti tikram, kad tai tikrai teisingas įrankis, kuris nenuvils spiningautojo. Vieni yra per sunkūs, kiti per galingi ar per gremėzdiškomis rankenom, treti neatitinka ilgis užmetimo testo ir taip toliau. Golden Catch kompanijos produktų inžinieriai akivaizdu, kad atliko teisingą darbą, išsiaiškindami ko reikia rytų ir vidurio europiečiams gaudant didesnėmis gumomis ir pagamino tai ko reik. 2,23m ir iki 56g testo spiningas, pagamintas iš 40T anglies blanko, teisingais stambesniais ir tvirtais žiedeliais yra labai maloniai lengvas, bet tuo pačiu jaučiasi ir jo galia. Greita spiningo akcija leis gumą užmesti labai toli, o labai tvirtas storgalis padės užtikrintai pakirsti. Mūsų nuomone tai geriausias rinkoje spiningas 14-19cm gumoms iki 250eur. taip pat šis spiningas idealiai tinka pelaginiam spiningavimui. 
157,91 €
Su mokesčiais
Kiekis
Yra parduotuvėje

Golden Catch
792039426

Duomenų lapas

Svoris, g
138
Rekomenduojamas spiningavimo būdas
Didelėms gumoms, lydekoms
Vertikalus džigas arba pelaginis spiningavimas
Dalių skaičius
2
Meškerykočio ilgis, cm
236
Metimo testas, g
14-56
Linkio akcija
Fast
Galūnės tipas
Tubular (tuščiavidurė)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės ( 4 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį