Deeper Chirp +2 Long Range Kit

  • Nauja
399,00 €
Su mokesčiais
Kiekis
Yra parduotuvėje

Deeper Chirp 2 ir „Long Range Kit“: sužinokite viską apie inovatyvųjį sonarą

Deeper sonarų kūrėjas ir jų istorija

Deeper sonarų kūrėjai yra dviems jauniems entuziastams iš Lietuvos, kurios noras sujungti technologijas su žvejyba paskatino sukurti unikalų produktą. Kompanija Deeper buvo įkurta 2012 metais Andrejaus Rodionovo ir Aureliaus Liubino, kurie matė potencialą integruoti pažangiausias technologijas į žvejybos procesą. Jų pirmasis gaminys, Deeper Smart Sonar, buvo paleistas rinkoje 2013 m. ir greitai sulaukė susidomėjimo, tapdamas pirmuoju nešiojamu išmaniuoju žvejybos sonaru pasaulyje.

Deeper vizija nuo pat pradžių buvo paprasta, tačiau ambicinga – sukurti išmaniąją sistema, kuri padėtų žvejams visame pasaulyje sugauti daugiau žuvų ir tuo pačiu metu mokytis bei tyrinėti vandens telkinius. Ši vizija padėjo kompanijai greitai išsiskirti rinkoje. 2015 metai buvo ypatingi, nes jie pelnė prestižinį CES Innovation Award, kuris dar labiau padidino įmonės žinomumą ir pakėlė jos statusą tarptautinėje technologijų bendruomenėje.

Deeper ne tik orientuotasi į inovacijas žvejybos sektoriuje, bet ir prisideda prie aplinkosaugos iniciatyvų. Kompanija aktyviai dalyvauja projektose, skatinančiuose ekosistemos išsaugojimą bei tvarią žvejybą. Svarbiausi dešimtmečio momentai apima nuoseklų produktų tobulinimą, nuo originalaus Deeper Smart Sonar iki naujausių modelių, tokių kaip Deeper Chirp 2 ir Long Range Kit, kurie siūlo dar didesnį tikslumą ir ilgesnį veikimo nuotolį.

Šiandien Deeper yra lyderiaujanti įmonė savo sektoriuje, nuolat investuojanti į mokslinius tyrimus ir plėtrą. Jų sėkmės istorija parodo, kaip idėja ir aistra gali virsti pasaulinio lygio technologijų kompanija, kuri ne tik sukuria inovatyvius sprendimus, bet ir palaiko atsakingą žvejybos praktiką bei skatina bendruomenės augimą visame pasaulyje.

Deeper Chirp 2 sonaro funkcionalumas ir unikalios savybės

Deeper Chirp 2 sonaras pasižymi pažangiomis technologinėmis galimybėmis, kurios leidžia šio įrenginio naudotojams gauti itin tikslią ir detalią informaciją apie žvejybos vietas. Viena iš pagrindinių Deeper Chirp 2 technologijų yra CHIRP (Compressed High-Intensity Radiated Pulse), kuri leidžia sonaro signalui sklisti plačiu dažnių diapazonu. Tai užtikrina aukštą rezoliuciją, mažina triukšmą ir leidžia gauti itin aiškų vaizdą apie dugno struktūrą bei žuvų buvimo vietas.

Palyginus su kitais rinkoje esančiais sonaro modeliais, Deeper Chirp 2 išsiskiria išskirtiniu tikslumu. Dėka trijų dažnių (100 kHz, 240 kHz, 675 kHz) kombinacijos, sonaras gali aptikti objektus, esančius net iki kelių centimetrų gylyje, leidžiant žvejams aptikti net mažiausias žuvis. Be to, sonaras gali veikti iki 100 metrų gylyje, kas leidžia naudotis juo plačiose ir giliuose vandens telkiniuose.

Deeper Chirp 2 taip pat pasižymi ilgu baterijos tarnavimo laiku – iki 15 valandų veikimo su viena įkrova. Šis aspektas yra ypač svarbus žvejams, praleidžiantiems ilgas valandas ant vandens. Be to, įrenginys turi integruotą GPS modulį, leidžiantį lengvai sekti ir pažymėti žvejybos vietas žemėlapyje.

Sonaro junglumas yra dar vienas pranašumas. Deeper Chirp 2 gali būti lengvai prijungtas prie išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio per Bluetooth. Naudotojai gali pasinaudoti specialiai sukurta mobilia aplikacija, kuri leidžia realiu laiku matyti sonaro pateikiamus duomenis, kurti žemėlapius ir sekti žvejybos istoriją.

Klientų atsiliepimai apie Deeper Chirp 2 yra itin teigiami. Daugelis žvejų giria sonaro tikslumą, patogumą naudoti ir patikimumą. Jie taip pat atkreipia dėmesį į ilgos veikimo trukmės bateriją, kuri užtikrina, kad įrenginys veiks net ilgų žvejybos sesijų metu.

"Long Range Kit" rinkinys: kas tai ir kam jis reikalingas?

"Long Range Kit" rinkinys yra pažangus priedas, skirtas pagerinti Deeper Chirp 2 sonaro veikimą. Šis rinkinys yra neatsiejama dalis visiems žvejams, norintiems išnaudoti visas sonaro galimybes ir gauti tikslesnius bei išsamesnius duomenis. Pagrindinis "Long Range Kit" privalumas yra tas, kad jis žymiai padidina sonaro veikimo diapazoną, leidžiant gauti aukštos kokybės skenavimo rezultatus iš ilgesnių nuotolių.

Rinkinį sudaro keletas esminių komponentų, tokių kaip patobulinta antena ir specialus laikiklis. Patobulinta antena užtikrina optimalų signalų perdavimą tarp sonaro ir jūsų įrenginių, net esant sudėtingoms sąlygoms. Specialus laikiklis suteikia stabilumą ir patogumą, leidžiant tiksliai nustatyti sonaro padėtį ir sumažinti galimą trukdžių poveikį. Šių komponentų dėka, "Long Range Kit" leidžia žvejams gauti tikslesnius skenavimo duomenis net esant ilgesniems atstumams nuo sonaro.

Pasinaudojus ekspertų patarimais, galima dar labiau padidinti "Long Range Kit" efektyvumą. Pavyzdžiui, rekomenduojama naudoti nepriekaištingai plokščias ir laisvas vietas, kuriose nėra stiprių elektromagnetinių trukdžių, kad būtų užtikrintas maksimalus signalų perdavimas. Taip pat verta atkreipti dėmesį į oro sąlygas, nes stiprūs vėjai ar lietus gali turėti įtakos signalų kokybei ir tikslumui.

Ekspertai taip pat pataria, kad "Long Range Kit" rinkinys yra ypač naudingas žvejojant dideliuose vandens telkiniuose arba ten, kur reikalingas didesnis skenavimo plotas. Be to, žvejai, naudojantys šį rinkinį, pastebėjo geresnius rezultatus skenuojant gilesnes vandens zonas, kurios dažnai būna sunkiau pasiekiamos be šio priedo. Taigi, "Long Range Kit" yra privalomas pasirinkimas visiems, norintiems žvejoti efektyviau ir profesionaliau.

Deeper sonaro panaudojimo galimybės ir privalumai

Deeper sonarai yra itin naudingas įrankis tiek profesionaliems žvejams, tiek mėgėjams, nes siūlo įvairias galimybes ir privalumus. Viena iš pagrindinių šių sonarų savybių yra jų universalumas. Jie gali būti naudojami įvairiose žvejybos aplinkose - nuo ežerų ir upių iki jūros žvejybos. Pavyzdžiui, žvejojant ežeruose, Deeper sonaras padeda aptikti žuvis ir nustatyti jų buveines, leidžiant žvejams pasirinkti optimaliausią vietą žūklei.

Upių žvejibos entuziastai taip pat gali pasinaudoti Deeper sonaru, nes jis padeda realiuoju laiku stebėti žuvų migracijos kelius. Tokiu būdu galima planuoti veiksmus ir didinti žvejybos sėkmę. Jūros žvejybai Deeper sonaras suteikia pranašumą, padėdamas aptikti žuvis giliau ir platesniame plote, taip pat numatyti jų judėjimo trajektorijas.

Vienas iš svarbiausių Deeper sonaro privalumų yra padidėjęs žvejojimo efektyvumas. Naudodamiesi tiksliu žuvų aptikimo įrankiu, žvejai gali koncentruotis į sėkmingas žvejojimo vietas ir sutaupyti laiko, kuris būtų skirtas žuvų paieškoms. Be to, tikslus žuvų aptikimas leidžia žvejams planuoti savo taktikas ir pasirinkti tinkamus masalų tipus, didinant žvejybos rezultatų kokybę.

Deeper sonarai taip pat prisideda prie ekologiškumo aspektų. Šie įrenginiai skatina tvarios žūklės praktiką, nes leidžia žvejams geriau suprasti vandens ekosistemą ir prisidėti prie gamtos apsaugos. Be to, Deeper produktai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kurios užtikrina ilgaamžiškumą ir efektyvumą.

Apibendrinant, Deeper sonarų integravimas į žvejybos veiklą padeda gerinti žvejojimo patirtis ir efektyvumą, tuo pačiu prisidedant prie aplinkos apsaugos ir tvarios žūklės skatinimo.

Deeper
ITGAM1613

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės ( 4 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį