2024 Shimano Metanium DC 71 HG (LH)

  • −10%

"Metanium DC" yra vedantysis "Shimano" europietiškų ričių  serijų modelis. Jame įdiegta naujausia "Shimano" išmanioji skaitmeninio valdymo stabdymo sistema I-DC5, naujausia HAGANE dantračių ir korpuso technologija, pažangus ritės dizainas ir konstrukcija, todėl ji pasižymi našumu, tinkančiu pažangiausiems ir labiausiai patyrusiems žvejams.
Super įspūdingame "Metanium DC" įdiegtos naujausios "Shimano" technologijos, ir daugelis geriausių profesionalių žvejų teigia, kad Metanium yra geriausias iš geriausių ir jokios Daiwos nė nepriartėja, nei pagal ilgaamžiškumą nei pagal užmetimo paprastumą. Jeigu ieškote ritės, kuri buvo suprojektuota ir pagaminta be jokių kompromisų, "Metanium DC" yra skirta jums. Ja puikiai galima užmesti įvairiausius masalus, nuo mažų 5 g iki 30 g svorio voblerių, be to, ji puikiai išnaudoja pažangiausią "Shimano" skaitmeninę stabdymo sistemą (I-DC5) ir užtikrina nepriekaištingą užmetimą, papildydama jūsų žūklės įgūdžius ir gebėjimus.
Stebėtina, kiek daug technologijų sudėta į "Metanium DC". Itin lengvas "Core Solid HAGANE" rėmas pagamintas iš magnio ir puikiai laikosi rankoje, tobulai subalansuodamas pažangiausias meškeres. Korpuso viduje yra 10+1 itin aukštos kokybės guoliai, "Infinity Drive", "MicroModule" pavara ir "X-SHIP" palaikymas, kurie sklandžiai dera tarpusavyje, kad užtikrintų šilkinį, sklandų ir galingą užvyniojimą, siejamą su geriausiomis "Shimano" ritėmis. Pažangi "Magnumlite III" ritė pagaminta iš itin gero duraluminio ir turi "Silent Tune" technologiją, stabilizuojančią guolius ir mažinančią vibraciją. Metimas valdomas naudojant naujausią I-DC5 sistemą. Ji leidžia nustatyti užmetimo stabdį pagal naudojamo valo tipą ir masalo dydį - nuo didelio iki lengvo finesse (plius papildomas friction free), todėl galima fantastiškai, be jokių problemų, automatiškai valdyti užmetimą pasukant ratuką. Ši technologija yra išskirtinė "Shimano" ir pagerina užmetimo efektyvumą iki retai sutinkamo tikslumo lygio. Galiausiai, kai užkibs žuvis, galite būti tikri, kad naujosios "Cross Carbon Drag" poveržlės užtikrins nuostabų žuvies žaidimą, kokio nesugeba užtikrinti jokia kita ritė.

485,96 €
539,95 €
Sutaupote 10%
Su mokesčiais
Kiekis
Išparduota

METDC71HGA

Duomenų lapas

Perdavimas
7,1:1
Svoris, g
175
Stabdžio galingumas, kg
5
Valo talpa:
12lb/120m
Valo susukimas, cm
76
Korpuso medžiaga
Premium kokybės magnio korpusas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės ( 4 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį