Spiningas lašišai Major Craft Finetail Salmon FSX-982M 2,99cm 10-28g

  • Nauja

Be reklamos

Major Craft Finetail Salmon tai spiningas sukurtas specialiai mūsų kraštų lašišoms žvejoti ir tai ne reklaminis šūkis, o Japnonijos gamintojo ir Lietuvos žvejų bendradarbiavimo rezultatas. Ši idėja kilo, kuomet lašišininkai neteko galimybės įsigyti legendinio St. Croix Avid ilgojo spiningo, nes amerikiečiai nustojo juos gaminti ir juos domina labiau kitos rinkos ir kiti plėšrūnai, o ir Avid buvo labai jau konservaryvus spiningas su švelniai tariant pasenusia furnitūrą, mažai jautriu blanku. Taigi Major Craft kompanija gavo prašymą sukurti panašių charakteristikų blanko spiningą kaip Avid, su kokybiškesne furnitūra, ne per ilga rankena, kuri daugeliui taip kliūdavo ir dar geresnių savybių blankų išlaikant ta pačią koto akciją ir darbą su žuvim. Pagrindinis klausimas ar pavyko? Kadangi čia skiltis "be reklamos" tai reikia sakyti nepagražintą tiesą, tai pilnai į šį klausimą galima bus atsakyti po sezono bendraujant su lašišininkais, kurie žvejos su šiuo kotu. Bet visgi užbėgant įvykiams už akių, tai rezultatas atrodo stulbinantis ir prognozė, kad tai taps pačiu populiariausių lašišiniu spiningu Lietuvoje ilgiems metams.  

Kodėl taip manome? Tiesiog paėmus šį spiningą į rankas ir pamojavus tikrai jaučiasi, ta pati tvirta pusiau greita pusiau-parabolinė akcija, kuria pasižymėjo ir St. Croix Avid. Dideli žiedai, nenuploninta spiningo antroji dalis, kuri leis labai lengvai ir išmesti plaukiantį Timon, kad jis lėktų nesivartydamas kaip strėlė, kas ne su kiekvienu spiningu pavyksta. Labai smagi, neišlendanti už alkūnės kamštinė rankena, su moderniu ir uždaro sriegio ritės laikiklio užveržimu, nebekels problemų dėl ritės atsiveržimo. Puikūs K tipo Fuji žiedeliai, labai gražus bendras dizainas ir ne ką mažiau svarbus aspektas, tai spiningo kaina. Bent jau kol kas tai ji įspūdingai žema lyginant su pačia preke ir su konkuruojančių tokio lygio spiningų kainomis. 

FSX-982M modelis yra galingesnis su testu iki 28g ir jis labiau patiks žvejojantiems ne tik vobleriais bet ir blizgėmis bei mėgstantiems gaudyti #1,5Pe (0.19mm) valu. 

FSX-982ML modelis tiks labiau vobleriams ir #1.2Pe valui, bet tikrai nebus per silpnas i6mesti visus voblerius idealiai toli, kas nepavyksta padaryti su per lengvais spiningais, kuriuos labai stipriai reklamuoja, kaip lašišinius, bet su jais didesnėje upėje pasijunti kaip "be irklų".

269,00 €
Su mokesčiais
Kiekis
Yra parduotuvėje

FSX-982MSALMON

Duomenų lapas

Svoris, g
169
Rekomenduojamas spiningavimo būdas
Upių plėšrūnams . Lašišai ("Medium" ir "Heavy")
Dalių skaičius
2
Meškerykočio ilgis, cm
206
Metimo testas, g
10-28
Linkio akcija
Moderate Fast
Rekomenduojamas valo testas/storis, lb/pe
#0,8-2 PE
Galūnės tipas
Tubular (tuščiavidurė)
Meškerės ilgis, intervalas.
281-300cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės ( 4 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį