Thermacell MR300G papildymas R-4

  • Nauja

Thermacell MR300G: Nuostabus sprendimas kovai su uodais

35,90 €
Su mokesčiais
Kiekis
Yra parduotuvėje

Thermacell MR300G ir Papildymo Komplektas R-4: Viskas Ką Reikia Žinoti

Ką Yra Thermacell MR300G?

Thermacell MR300G yra nešiojamas prietaisas, skirtas apsaugoti nuo uodų ir kitų vabzdžių. Šis prietaisas veikia naudodamas šiluma aktyvuojamą repelentą, kuris sukuria apsauginę zoną aplink jus, apsaugodamas nuo uodų įkandimų. Tai puikus pasirinkimas stovyklavimui, žvejybai ar bet kokiai veiklai lauke.

Kaip Veikia Thermacell MR300G?

Thermacell MR300G naudoja degimo technologiją, kuri šildo mažą repelentų kilimėlį. Ši šiluma paleidžia aktyvius ingredientus, kurie skleidžiami į orą ir sukuria nematomą apsauginę užtvarą. MR300G neturi jokio stipraus kvapo ir yra tylus prietaisas, todėl jis netrukdys jūsų lauko patirčiai. Į komplektą įeina keturi degimo elementai ir repelento kilimėliai, kurių pakanka 12 valandų apsaugai.

Kas Yra Papildymo Komplektas R-4?

R-4 papildymo komplektas yra specialiai sukurtas naudoti su Thermacell MR300G prietaisu. Šiame rinkinyje yra keturi papildomi repelentiniai kilimėliai ir keturi butano degimo elementai. Tai leidžia prietaisui veikti dar ilgiau, suteikiant papildomas 12 valandų apsaugą. Šis papildymo komplektas yra lengvas ir patogus nešioti, todėl jis puikiai tinka ilgesniems nuotykiams gamtoje.

Naudojimo Paprastumas

Thermacell MR300G ir papildymo komplektą R-4 yra labai lengva naudoti. Tereikia į prietaisą įstatyti butano kasetę ir repelentinį kilimėlį, ir įjungti. Prietaisas pradeda veikti per kelias minutes ir užtikrina veiksmingą apsaugą nuo uodų. Naudojant papildymo komplektą R-4, galima užtikrinti nepertraukiamą apsaugą visos dienos metu.

Thermacell
R-4

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės ( 4 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį