Shimano Poison Adrena 174HLM 2.24m 14-42g Casting (2024)

  • −10%
  • Spiral X Core technologijų blankas
  • Fuji Sic, titanium žiedeliai
  • CI4+ ritės laikiklis
  • Full Carbon Monocoque rankena

"Poison Adrena" - tai aukščiausios klasės "Shimano" JDM meškerės. Suderinus pažangiausias Shimano anglies technologijas, JDM filosofiją, rafinuotumą ir tobulą blanko akciją, Poison Adrena taip pat naudojasi naujausia UBD (Ultimate Blank Design) technologija, kuri užtikrina neprilygstamą našumą.

Jei žūklės įrankiuose nepripažįstate arba nenorite pripažinti kompromisų, jus iš karto patrauks sensacingasis Poison Adrena. Tai Shimano spiningų serijos flagmanas, o tai daug ką pasako, ir pamatę ir pajutę šį nepaprastą meno kūrinį iš karto suprasite, kodėl? Lengvumas, jautrumas ir paslėpta galia yra stulbinantys, tačiau labiausiai išsiskiria meškerės gebėjimas taip greitai atsigauti žvejojant. Puikiai aštrus ir užtikrintai nuspėjamas užmetant, dirbant su masalais ir žaidžiant su žuvimi, Poison Adrena perkelia veiksmą į visiškai kitą meistriškumo lygį.

Pasižymintis aukščiausios kokybės Shimano meškerykočio technologijomis, įskaitant naujausią UBD (Ultimate Blank Design) filosofiją, Poison Adrena išsiskiria visais atžvilgiais. Spiral X Core konstrukcijos panaudojimas aukšto modulio anglies blanke suteikia Poison Adrena neprilygstamą tvirtumą, neaukojant lengvumo, reakcijos ar jautrumo. Kad dar labiau padidintų našumą, full carbon  monokoko rankena kartu su ergonomišku "Perfection CI4+ Reel Seat XT" ritės laikikliu užtikrina maksimaliai lengvą ir ergonomišką derinį.

Be reklamos

Shimano Poison Adrena maksimalus jautrumas ir blanko tvirtumas viename. Poison Adrena spiningai jautresni už konkurentus ne dėl stiklo trapumo blankų. Shimano pasuko kitu keliu ir pagamino beproto jautrų ričių laikiklį ir rankeną. CI4+ ritės laikiklis pilnai tuščiavidurė monokoko struktūros rankena leidžia pajusti kiekvieną virpesį. Poison Adrena blankas savo technologijomis taipogi nenusileidžią brangiausiems konkurentams ir yra pripažintas vienas jautriausių pasaulyje. Taigi šis derinys garantuoją maksimalų įmanoma jautrumą, neaukojant spiningo patikimumo. Ažūklė išmėgino ir rekomenduoja. 

Dabar 2024 Poison Adrenna panašu, kad paveldėjo Poison Glorios blanką ir gavo atnaujintą monokoko rankena. 

323,96 €
359,95 €
Sutaupote 10%
Su mokesčiais
Kiekis
Yra parduotuvėje

5COK61748

Duomenų lapas

Svoris, g
117
Rekomenduojamas spiningavimo būdas
Didelėms gumoms, lydekoms
Dalių skaičius
Nuimama rankena (1+1)
Meškerykočio ilgis, cm
225
Metimo testas, g
14-56
Linkio akcija
Moderate Fast
Galūnės tipas
Tubular (tuščiavidurė)
Kastinginis
Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės ( 4 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį