Shimano AERO X5 Distance Power Feeder 13' 120g

  • −10%

Ilgis 396cm. Svoris 334g. Testas iki 120g.  Dalys 3+3. Galūnės diametras 3,6mm. Komplekte 3oz; 4oz; 5oz. Transportavimo ilgis 139,5cm.

    • Blankas: HPC60 + NANO
    • Žiedeliai: Seaguide
    • Ritės laikiklis:  Shimano PDS
    • Rankena: Eva + kamštis
    • Žiedelių skaičius - 15

Fiderio sporto meistrų sukurtas modelis. Kiekvienas modelis turi savo istoriją, kelis metus testuotas ir daugybę kartų tobulintas, kol pilnai atitiko savo paskirtį. Aero X5 nėra universalūs fideriai viskam. Kiekvienas iš jų skurtas tam tikrai situacijai.  Tvirti kokybiški žiedeliai, labai kokybiškos, nesusisukančios lenkiant galūnės. Komplekte galūnės būna dviejų diametrų žiedeliais. Liaunesnės smulkesniais, galingesnės didesniais. 

    Be reklamos

    Shimano Aero X5 serija per kelis metus tapo numeris vienas dugninė meškerė / feederis Lietuvoje, tiek tarp sportininkų tiek ir tarp profesionalų. Šis kotas užsitarnavo gerą vardą dėl kelių priežasčių. Visų pirma jis praktiškai nesulaužomas, antra jis labai toli meta ir permeta gerokai brangesnius feeder kotus, trečia jis turi tikrai didelius žiedelius ir puikiai tinka lietuvių žvejų sportininkų mėgstamoms didelėms ritėm. Lietuvoje feeder žūklė asocijuojasi su tolimais metimais ir sunkiomis šėryklomis, taigi ir ritės reikalingos rimtos, jei nėra noro jas keisti kas metus. Dauguma gamintojų dar bis gamina feederius su mažais žiedais, kurie dar ir per aarti ritės būną ir tai labai trukdo komfortiškai žvejoti ir toli užmesti žvejojant su stambiomis ritėmis. Shimano į tai atsižvelgė ir pirmas žiedas yra toli nuo ritės ir jis yra užtektinai didelis bet kokiai ritei. Tuo pačiu ir Shimano galūnėlių žiedai yra dideli. Galingesnės viršūnės yra su labai dideliais žiedais, selinenes su vidutiniais. Tai taip pat padeda išsaugoti sveikas galūnes ir toliau užmesti. 

      Šis 396cm ir 120g užmetimo modelis vienas iš top pasirinkimų gaudant upėje kuomet reik labai sunkių šėryklų ir stambesnių žiedelių. Šio modelio visi žiedai pradedant pirmu, baigiant galūnėlės, yra dideli. Drąsiai galima mauti Shimano Ultegra 5500 ar panašaus dydžio ritę. Tai labai galingas kotas galintis labai toli mesti 80-150g šėryklas. Aero X5 120g atlaiko ir pavasarinės Skirvytės varžybų išbandymą, kuomet tenka ir 200g svorį mėtyti, negailint nei savęs nei meškerės.  

      209,65 €
      232,95 €
      Sutaupote 10%
      Su mokesčiais
      Kiekis
      Yra parduotuvėje

      AEX5DPFDR13

      Duomenų lapas

      Feederio linkio akcija
      Greita (Fast)
      Feederio klasė
      Skirtas labai tolimiems metimams
      Skirtas specialiai stipriai tėkmei
      Feederio testas max g.
      120
      Dalių skaičius
      3+3 galūnės
      Feederio Ilgis, cm
      390

      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

      Susijusios prekės ( 4 prekių toje pačioje kategorijoje )

      Naujos Paskyros Rgistracija

      Jau turite Paskyrą?
      Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį