Shimano AERO X5 Precision Feeder 10' 60g

  • −15%

Ilgis 305cm. Testas iki 60g. Svoris 139g. Dalys 2+3. Galūnės diametras 2,3mm. Komplekte 0,5oz; 0,75oz; 1,5oz. Transportavimo ilgis 161cm.

    • Blankas: HPC60 + NANO
    • Žiedeliai: Seaguide
    • Ritės laikiklis:  Shimano PDS
    • Rankena: Eva + kamštis
    • Žiedelių skaičius - 14

Fiderio sporto meistrų sukurtas modelis. Kiekvienas modelis turi savo istoriją, kelis metus testuotas ir daugybę kartų tobulintas, kol pilnai atitiko savo paskirtį. Aero X5 nėra universalūs feederiai viskam. Kiekvienas iš jų skurtas tam tikrai situacijai.  Tvirti kokybiški žiedeliai, labai kokybiškos, nesusisukančios lenkiant galūnės. Komplekte galūnės būna dviejų diametrų žiedeliais. Liaunesnės smulkesniais, galingesnės didesniais. 

Be reklamos

Shimano Aero X5 serija per kelis metus tapo numeris vienas dugninė meškerė / feederis Lietuvoje, tiek tarp sportininkų tiek ir tarp profesionalų. Šis kotas užsitarnavo gerą vardą dėl kelių priežasčių. Visų pirma jis praktiškai nesulaužomas, antra jis labai toli meta ir permeta gerokai brangesnius feeder kotus, trečia jis turi tikrai didelius žiedelius ir puikiai tinka lietuvių žvejų sportininkų mėgstamoms didelėms ritėm. Lietuvoje feeder žūklė asocijuojasi su tolimais metimais ir sunkiomis šėryklomis, taigi ir ritės reikalingos rimtos, jei nėra noro jas keisti kas metus. Dauguma gamintojų dar bis gamina feederius su mažais žiedais, kurie dar ir per aarti ritės būną ir tai labai trukdo komfortiškai žvejoti ir toli užmesti žvejojant su stambiomis ritėmis. Shimano į tai atsižvelgė ir pirmas žiedas yra toli nuo ritės ir jis yra užtektinai didelis bet kokiai ritei. Tuo pačiu ir Shimano galūnėlių žiedai yra dideli. Galingesnės viršūnės yra su labai dideliais žiedais, selinenes su vidutiniais. Tai taip pat padeda išsaugoti sveikas galūnes ir toliau užmesti. 

Shimano AERO X5 Precision Feeder 10' 60g puikus pasirinkimas žvejojanties artimose distancijose. Skirtingai nuo daugumos pikerių jis yra iki 60g ir galima drasiai jaukintis su didesnėmis šėryklomis, ar nesunkiai suvaldyti užkibūsi netikėtą stambesnį laimikį, karpį, lyną ar šapalą upėje. 

142,76 €
167,95 €
Sutaupote 15%
Su mokesčiais
Kiekis
Yra parduotuvėje

AEX5PRFDR10

Duomenų lapas

Feederio linkio akcija
Greita (Fast)
Feederio klasė
Pikeris (artimi metimai, smulki žuvis)
Feederio testas max g.
60
Dalių skaičius
2+3 galūnės
Feederio Ilgis, cm
300

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės ( 4 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį