Shimano 23 Dialuna S106ML 3,20m 6-28g

  • −10%

Dialuna - tai aukščiausios kokybės pakrantės meškerė, atrinkta iš garsiosios "Shimano JDM" serijos. Aukštos kokybės dizainas ir technologiškai pažangi anglies blanko konstrukcija, kurioje daugiausia dėmesio skiriama tolimam metimui, yra viena universaliausių ir pažangiausių "Shimano" asortimente esančių meškerių.
Jei ieškote aukštos kokybės spiningo, kuri puikiai atliktų visas užduotis, tačiau pagrindinis dėmesys  skirtas tolimam užmetimio, Dialuna turėtų būti jūsų sąrašo viršuje. Visi modeliai turi blanką, kuris užmetant palaipsniui apkrauna masalą svoriu, kartu su greitu viršūnės atsistatymu, kad sumažintų valo trintį  Rezultatas tiesiog nuostabus, kai stebite, kaip jūsų masalai be vargo skrenda rekordinius atstumus. Jei jums labiau patinka naudoti lengvesnius masalus, lengvesnių modelių universalumas leidžia efektyviai žvejoti su paviršiniais masalais ar net džigauti, o galingesni modeliai stulbina, kai didesnius masalus reikia užmesti itin dideliais atstumais.
"Dialuna" sudėtyje yra pažangiausios "Shimano" anglies. Spiral X ir Hi-Power anglies derinys sukuria lengvus, jautrius ir užtikrintai tvirtus ruošinius, kurie nuolat pasižymi dideliu universalumu. Siekiant dar labiau padidinti našumą, Carbon Monocoque rankena kartu su pagal užsakymą sukurta Shimano Ci4+ ritės laikikliu yra geriausias derinys, užtikrinantis maksimalų grįžtamąjį ryšį ir jautrumą. Siekiant padidinti puikią akciją ir tolimo užmetimo efektyvumą, visose meškerėse sumontuoti "Fuji SiC K-Type" žiedeliaii, kurie prisideda prie aukštos klasės meškerės išvaizdos. 

260,96 €
289,95 €
Sutaupote 10%
Su mokesčiais
Kiekis
Yra parduotuvėje

  • Spiral x + Hi-Power X
  • Fuji S K Type Sic žiedeliai
  • CI4+ ritės laikiklis
  • Carbon Monocoque rankena

Be reklamos

2023 metų Dialuna modelis labai primena Lunami modelį, nes senesnę versiją nuo Lunamio skyrė tik paprastesni žiedeliai ir monokokinė rankena. Dabar Dialuna jau komplektuojama ir su monokoko rankena, taigi skirtumų daug nebeliko. Kalbant apie S76ML belieka pasidžiaugti, kad  pagaliau Shimano išleido aukštos klasės spiningą europinio ilgio ir užmetimo testo. Tokio kokio reik džigavimui iš valties. Taigi ieškantys kažko aukštos klasės medium džigui, dabar už gan priimtiną kainą gali įsigyti moderniausių Shimano technologijų spiningą.  Dialuna yra greitos akcijos spiningas, tačiau pati viršūnėlė nėra labai nuploninta, o yra gan tvirta ir sus stambesniais žiedeliais. Taigi šis kotas puikiai tiks ne tik delikačiam starkių džigui, bet ir grubesniam lydekų spiningavimui nebijant, kad plonytis galiukas pokštels prie pirmos klaidos. 

5COG725A6

Duomenų lapas

Svoris, g
159
Rekomenduojamas spiningavimo būdas
Upių plėšrūnams . Lašišai ("Medium" ir "Heavy")
Dalių skaičius
2
Meškerykočio ilgis, cm
320
Metimo testas, g
6-28
Linkio akcija
Fast
Galūnės tipas
Tubular (tuščiavidurė)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės ( 4 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį