Golden Catch Inquisitor Monster Edition INS-862SXH 2,59m 25-100g

185,90 €
AR PVN
Daudzums
Yra parduotuvėje

"Inquisitor Monster Edition" serijoje yra galingų ir itin galingų " Golden Catch" spiningų. Spiningai skirti ypač didelėms žuvims gaudyti dideliais arba labai dideliais masalais. Kiekvienas modelis pasižymi specifinėmis savybėmis, kurios maksimaliai pagerina jų funkcijas gaudant žuvis. Spiningai pagaminti iš aukštos kokybės "Mitsubishi" anglies pluošto, kurių modulis 40T, ir aprūpinti aukštos kokybės " Weibo" įranga. Žiedai su SiC intarpais turi aukštos kokybės paviršiaus apdailą, kuri užtikrina minimalią trintį ir prailgina meškerės tarnavimo laiką.
Inquisitor Monster Edition INS-862SXH spiningas yra ilgiausias serijos modelis (2,59 m) ir turi galingiausią 25-100 g svorio testą. Skirtas žvejoti dideliais masalais,  Spiningas pasižymi vidutiniškai greita akcija, kuri užtikrina maksimalų komfortą užmetant bet kokio tipo masalus. Didelis spiningo standumas leidžia masalui atlikti įvairaus sudėtingumo animacijas.
Spiningas yra 2,59 m ilgio, toks ilgis išsprendžia 3 svarbias problemas:
    • Laimikio pakirtimas. Ne paslaptis, kad kuo didesnis masalas, tuo atitinkamai didesni jo kabliukai, taigi tuo sunkiau pagauti žuvį. 
    • Lengviau kontroliuoti masalą lą.

    • Užmetimo atstumas
    • .
    • Dideli masalai neturi geriausių skridimo savybių, todėl norint juos užmesti reikiamu atstumu, reikia optimalaus ilgio ir vidutiniškai greitos akcijos.

Golden Catch
792039428

Datu lapas

Svars, g
168
Iesaki spininga makšķerēšanas veidu
Lielas ēsmas / līdakas
Daļu skaits
2
Stieņa garums, cm
256
Stieņu pārbaude, g
25-100
Stieņa tukša darbība
Vidēji Ātri
Padoms
Cauruļveida (dobi)

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 4 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vai Reset password