Shimano AERO X5 Precision Multi Feeder 9-11' 60g

  • -10%

Ilgis 335 arba pakeitus storąją dalį 274cm. Testas iki 60g. Svoris 166g/135g. Dalys 2+1+3. Galūnės diametras 2,3mm. Komplekte 0,5oz; 0,75oz; 1,5oz. Transportavimo ilgis 127,5cm.

169,15 €
187,95 €
Сэкономьте 10%
С НДС
Количество
Нет в наличии

    • Blankas: HPC60 + NANO
    • Žiedeliai: Seaguide
    • Ritės laikiklis:  Shimano PDS
    • Rankena: Eva + kamštis
    • Žiedelių skaičius - 15

Fiderio sporto meistrų sukurtas modelis. Kiekvienas modelis turi savo istoriją, kelis metus testuotas ir daugybę kartų tobulintas, kol pilnai atitiko savo paskirtį. Aero X5 nėra universalūs feederiai viskam. Kiekvienas iš jų skurtas tam tikrai situacijai.  Tvirti kokybiški žiedeliai, labai kokybiškos, nesusisukančios lenkiant galūnės. Komplekte galūnės būna dviejų diametrų žiedeliais. Liaunesnės smulkesniais, galingesnės didesniais. 

    Be reklamos

      Šis 330cm -270cm ir 60g užmetimo modelis universaliausias pasirinkimas, kuomet reik ir pikerio ir artimų distancijų fiderio. Komplekte yra du išsitraukiantys iš rankenos storgaliai. Trumpesnis (270cm bendras ilgis) ir ilgesnis 330cm bendras ilgis). Tikrai nepajusite, kad patrumpinus ar pailginus kotą kažkas ne taip, nes storgaliai yra du ir abu tokie kokie ir turi būti, tokio ilgio kotui. Vienintelis aspektas kuo šis fideris, o gal galima sakyti 2 fideriai skiriasi nuo standarto - tai  išimamas iš rankenos storgalis. Susikonstravus 270cm pikerį, įrankis tampa parabolinės akcijos, kuris susitvarkys su labai plonu pavadėliu ir pravers, kuomet reikia iš netolimos distancijos greitai gaudyti smulkią žuvį su plonais pavadėliais.  Pasiruošus 330ilgio fideri, jis tampa gan greitos akcijos, puikus įrankis tiek stovinčiam vandeniui tiek ir metodui artimoms distancijoms. 

      AEX5PMFDR911

      Дата листа

      ействие удочки
      Pusiau greita (Moderate Fast)
      Класс фидера
      Universalus/standartinis
      Испытание фидера макс. гр.
      60
      Количество деталей
      2+3 конечности
      Длина фидера, см
      330

      Нет отзывов клиентов на данный момент.

      Related Products ( 4 other products in the same category )

      New Account Register

      Already have an account?
      Log in instead или Reset password