Pirštinės žvejybai

Pirštinės žvejybai yra labai įvairios ir skirtos įvairiems sezonams. Vasaros sezonu dabar labai populiaru naudoti UV spinduliams atsparią aprangą, įskaitant ir tokias pat pirštinaites.  Taip pat vasarinėmis pirštinėmis laikomos šiek tiek storesnės pirštinės, skirtos meškerykočiui laikyti. Jos mėgstamos jūros žvejų, žvejojančių su labai galingais įrankiais. Pavasarinės/rudeninės pirštinės dažniausiai būna pagamintos iš plono neopreno su titano padengimu viduje. Su tokiomis pirštinėmis galima rankas ilgai laikyti lietuje ar net kišti į vandenį, ir rankų nesušalsite, jei lauke bent jau +5 laipsniai šilumos. Tokias pirštines taipogi visą sezoną nešioja upės ar upelių pakrantėmis braidantys spiningautojai. Judant ir prie lengvo minuso jos yra pakankamos. Tačiau jų kaina nėra žema ir jos tarnauja gana neilgai. Taigi kas porą sezonų reikės jas pakeisti.


Žieminės pirštinės žvejybai


Žieminės pirštinės žvejybai taip pat yra įvairios. Jos gali būti uždarais pirštais, pusiau atvirais pirštais, trimis uždarais ir dviem atvirais. Taip pat pirštinės gali būti visais atvirais pirštais, tačiau su užverčiamu kumščiu. Gali būti ir pilnai kumštinės, skirtos laikinai pasišildyti rankas. Kurios pirštinės geriausios, vieno atsakymo nėra. Žvejai dažniausiai turi bent 3 pirštinių poras ir jas naudoja priklausomai nuo šilumos bei žūklės būdo.


Populiariausios vasarinės pirštinės yra Outfish firmos. Rudeninės, be abejonės, KEitech Titanium. Na, o žieminės, ko gero, Norfin Helium arba Agro.  


Pas mus internetu ar gyvai rasite įvairiausių pirštinių visiems metų laikams.

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį