Crazy Fish Arion ASRE902MT 274cm 7-28g

  • Toray Nanometer 40T anglis
  • Fuji titaniniai SIC žiedeliai
  • Fuji VSS ritės laikiklis
  • Super  mažai klapmi EVA rankena
257,90 €
Su mokesčiais
Kiekis
Yra parduotuvėje

2021 metais pasirodysianti naujiena Arion spiningų serijoje - ilgi tubular modeliai, labiausiai pradžiugins mėgėjus žvejoti upėse nuo kranto.

Crazy Fish Arion galima vadinti išskirtiniais spiningais, kurie nustatė naujas spiningų svorio ribas. Tokio ilgio ir svorio santykio lig šiol nebuvo, neskaitant super prabangių kainų kategorijoje. Negana to, Arion spiningų furnitūra taip pat įspūdinga: titaninio rėmelio, vienos kojelės (T serijos) FUJI žiedeliai su SIC keramika. VSS Fuji ritės laikiklis ir aukščiausios kokybės kamštinė rankena. Arion spiningai taipogi yra ir su EVA rankena, bet, norintiems maksimalaus jautrumo, visgi rekomenduojame rinktis kamštinę. Kamštis yra mažesnio klampumo negu EVA ir mažiau gesina blanko virpesius. Visgi šio spiningo pasididžiavimas yra ne furnitūra, o pats blankas. Pati spiningo rankena nėra labai lengva ar miniatiūrinė, be galo lengvas yra pats blankas, pagamintas iš Japoniškos Toray Nanometer 40T anglies. Dažnam spiningautojui kyla klausimas, o kam tas begalinis įrankio lengvumas, koks skirtumas tas 10g ar 20g, o ir uždėjus 3-4 kartus daugiau sveriančią ritę visas malonumas dings. Atsakymas čia labai paprastas - kuo lengvesnis įrankis, tuo jis jautresnis. O pačios ritės svoris yra delne, todėl nesudaro papildomo krūvio riešui, skirtingai negu bats blankas, kurio svoris labai įtempia riešą. Jeigu krūvis riešui priklauso tik nuo spiningo svorio, tai bendras įrankio jautrumas visgi sąlygojamas viso įrankio svorio ir rites vertėtų rinktis kuo lengvesnes. Dabar didžiausia ir pažangiausia ričių gamintoja Shimano gamina super lengvas rites jau ir už priimtiną kainą. Premium segmente, be abejo, niekas neprilygs Shimano Vanquish, o leidžiant kainos kartelę, karaliauja Shimano Vanford ir super 2021m. naujiena Shimano Ultegra FC. 

  • Toray Nanometer 40T anglis
  • Fuji titaniniai SIC žiedeliai
  • Fuji VSS ritės laikiklis
  • Super mažo klapmpumo EVA rankena

Be reklamos

2021m Arion serija pasipildė ilgais ir galingais modeliais. Modelis ASRE902MT  tai 270cm ilgio super greitos akcijos kotas džigavimui. Labiausiai stebina, kad jis būdamas toks galingas sveria tik 109g. Koks jo darbinis diapozonas? Nurodyta apatinė riba -7g  šio koto visiškai neapkraus.  Smagiausiai šis spiningas pasirodys gaudant ~20g galvakabliais + guma, tačiau prireikus ir 35g galvakablis koto pernelyg nevargins. Reziumuojant tai labai greitos akcijos blanko  super spiningas su maksimaliai gera furnitūra už begėdiškai mažą kainą. 

Crazy Fish spiningai
ASRE902MT

Duomenų lapas

Meškerykočio svoris, g
109
Rekomenduojamas spiningavimo būdas
Džigas ("Medium" klasė)
Dalių skaičius
2
Meškerykočio ilgis, cm
274
Metimo testas, g
7-28
Linkio akcija
X-Fast
Rekomenduojamas valo testas/storis, lb/pe
0.6-1.2PE
Galūnės tipas
Tubular (tuščiavidurė)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės ( 4 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį