Shimano spiningai

Shimano Bassterra XT 2,74m 9'0" 6-32g
Bazinė kaina 114,95 € −10% Kaina 103,46 €
Full Carbon blankas + Diafliash jėgai Fuji Fazlite žiedeliai VSS ritės laikiklis + Eva rankena

Shimano spiningai - didžiausias pasirinkimas

Shimano anksčiau buvo žinomas, kaip geriausių ričių gamintojas, tačiau per pastaruosius kelis metus tapo aišku, kad Shimano nesiruošia apsiriboti lyderyste tik ričių segmente. Jie suinvestavo milžiniškus resursus į nuosavas gamyklas ir geriausius spiningų inžinierius, taip pat nusipirko Gloomis fabriką su visa jų patirtim ir padarė ko siekė. Dabar jau Shimano spiningai laikomi vieni iš technologiškai pažangiausių ir geriausių spiningų visame pasaulyje. Pačiam ekonomiškiausiame segmente iki 80eur dar Shimano kompanijai yra kur pasitemti, tačiau kainoje virš 100 euru jie metė pirštinę ir galingajai Major Craft ir premium segmente besisukantiems mažiesiems gamintojams, kiap Tict, Xesta, Evergreen ir kiti. Pastaruoju metu Shimano nutarė užkariauti ir Europos lydekautojų rinką ir pradėjo leisti technologiškai pažangesnius kotus bigbaitams, kurie yra išgraibstomi tik jiems atsirandant. Kalbant apie bigbbaitų rinką, tam skirti Shimano Yasei serijos kotai gaminami trijų kainos segmentų. Pigiausi Yasei bb, prabangesni jau aukštesnės kainos Yasei Pike, ir premium segmento Yasei LTD.  Shimano Lunaims, Adrena ar Zodias spiningų nereikia pristatinėti. Tai lyderiai pagal pardavimus savo klasėse. Zodias, Adrena ar Expride labiausiai mėgstamas džigautojų ar tvičingistų, Lunamis - be abejonės lašišautojų ar džigautojų nuo kranto mėgstamas spiningas. Shimano Sustain naujoji serija yra pakankamai universalūs spiningai, ieškantiems vieno padoraus spiningo, su kuriuo galėtų spiningauti keliais būdais.

Shimano Soare vis labiau užkariauja UL spiningautojų širdis iš 2024 metais išvysime dar 3 jų modelius mūsų rinkoje. Taip pat labai rekomenduojama atkreipti dėmesį į naująsias Shimano Bassterra ir salty Advantage serijas. Tai vidutinės klasės lengvi spiningai daugiausia skirti žvejybai nuo kranto. Mūsų akimis jie yra be galo pigūs, pagal savo kokybę ir tikrai nuostabūs spiningai tiek lašišoms ar šlakiams, tiek ir universaliam naudojimui.

Shimano spiningai patikimiausi

Tiek prekybininkai tiek ir žvejai ko gero, jau patys įsitikimo, kad Shimano spiningai yra be galo patikimi. Jie tiesiog laiko apkrovas, perkrovas ir spiningautojų klaidas geriau nei kitų firmų spiningai. Tai labai vertina praktiški žmonės, nenorintys pirkti kas metus po naują pusę spiningo ir grįžti iš žūklės subjurusią nuotaika. Shis bruožas Shimano kompanijai labai svarbus. Visa šios kompanijos sėkmė tiek dviračių, tiek ričių, spiningų ir tt sferose yra paremta prekės patikimumu. Tas pats yra ir su spiningais. Shimano neaukoja spiningo patvarumo vardan kelių gramų lengvesnio blanko, kad jis gražiau žiūrėtųsi internete. Shimano yra patikima ir ilgaamžiškta ir taškas.

Norime pasidžiaugti kad 2024 metais pas mus  vienintelius Lietuvoje (T.y. Ažūklėję, Pramonės pr 41a. Kaune) atsiranda testinis Shimano spiningų stendas pavadinimu "Try before you buy". Tai reiškia, kad bus galimybė išmėginti populiariausius Shimano spiningus prie upės prieš juos perkant. Tereiks palikti užstatą ir turėsite galimybę patikrinti ar tokio spiningo ieškote. Šie spiningai nebus parduodami ir niekas ne įsigys jau žvejoto spiningo. Jie bus skirti tik pamėginti ir niekada nebus parduoti kaip nauji spiningai. 

Ažūklė yra didžiausias visame Pabaltijyje  Shimano spiningų centras, kur rasite didžiausią spiningų pasirinkimą nuo pigiausių iki pačių brangiausių. Perkant pas mus internetu, taip pat nereiks laukti savaitėmis kol spiningai Jus pasieks. Mes pristatome tiesiai iš savo sandėlio ir tai teužtrunka 1-2 dienas. 

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį