Kvėpuojančios braidymo kelnės

Populiariausios bridkelnės tarp upės žvejų yra kvėpuojančios bridkelnės. Jos skirtos daug judantiems ir mėgstantiems komfortą žvejams. Su jomis nėra karšta vasarą, o teisingai apsirengus, nėra problemų pabraidyti ir žiemą. Jos parduodamos kartu su priklijuotais botais arba braidymo batai perkasi atskirai. Su atskirai komplektuojamais batais yra pats patogiausias variantas, tačiau ir brangiausias.  Žvejojant su kvėpuojančiomis bridkelnėmis ir braidymo batais, vaikščiojimas nesiskiria nuo elementarios aprangos. Nėra jokio varžymo ir galima nueiti labai didelius atstumus, ko nepavyks su elementariomis nekvėpuojančiomis bridkelnėmis. Taip pat su jomis pakankamai saugu ir bristi gilesnėse vietose, nes net ir įlipus į duobę ar paslydus, nukritus, su jomis galima išplaukti. Su guminėmis bridkelnėmis tai padaryti gerokai sunkiau.


Kvėpuojančių bridkelnių didžiausias minusas, kad jos, kaip ir visi drabužiai, dėvisi. Paprastiems džinsams prasitampius ir atsiradus siūlėse mikro įtrūkimams, mums tai nesukelia jokio diskomforto, o kuomet mikro įtrūkimas atsiranda bridkelnių siūlėje, tai tampa problema. Vidutinis kvėpuojančių bridkelnių tarnavimo laikas yra 1,5metų. Jei žvejojate intensyviai, tai jos gali pradėti leisti vandenį jau pirmaisiais metais, ir tai gamintojams yra neišsprendžiama problema. Jei žvejys nepataiko dydžio ir kelnės labai tamposi per klyną ar kelius, tai neišvengiamais jos ilgai nelaikys.


Kvėpuojančių bridkelnių kaina priklauso nuo to, kelių jos yra sluoksnių ir kokios membranos charakteristikos.  Pas mus internetu ir gyvai galite įsigyti  įvairiausių bridkelnių. Patarsime, kurios, kuriam atvejui labiau tinkamos, ir parinksime tinkamą dydį.

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį